Už za měsíc se potkáme v brněnském Kiwi.com

V Brněnských prostorech Kiwi se brzy uskuteční Pitch deck, soutěž pro start-upy, kteří chtějí prezentovat své nápady v pětiminutových pitchich před pětičlennou porotou. Tuto soutěž pořádají organizátoři s cílem umožnit začínajícím startupům představit své projekty, získat zpětnou vazbu od odborníků a případně získat podporu ve formě mentoringových balíčků, účetních služeb..atd.

V rámci Pitch decku bude soutěžit celkem pět start-upů. Každý z nich bude mít na představení svého projektu pouze pět minut. Tyto minuty budou naplněny informacemi o nápadu, jeho přínosech, možnostech využití a také týmu za ním stojícím. Prezentace bude následovat otázkami od poroty, která bude mít za úkol zhodnotit kvalitu prezentace a projektu jako celku.

Porota se skládá z pěti odborníků s různorodými zkušenostmi v oblasti podnikání, marketingu a investic. Jejich úkolem bude nejen posoudit kvalitu pitchů, ale také poskytnout zpětnou vazbu a poradit start-upům, jak dále pokračovat. Někteří z porotců jsou v této oblasti již zkušení a úspěšní podnikatelé, kteří mají za sebou mnoho úspěšných projektů.

Soutěž Pitch deck je nejen příležitostí pro start-upy, ale i pro investory, kteří hledají nové příležitosti pro investice. Potenciální investoři mohou přijít na tuto akci a vidět, jak start-upy prezentují své nápady a získat tak přehled o možnostech, které se jim nabízejí. Tato akce také poskytuje příležitost k networkingu a navazování nových kontaktů.

Soutěž Pitch deck se uskuteční 1.6 v prostorách Kiwi.com . Tato akce bude mít nejen význam pro start-upy, ale také pro celou brněnskou start-upovou scénu. Brno se totiž stává stále významnějším místem pro vznik nových inovativních projektů a podnikání a tato akce jen potvrzuje jeho rostoucí význam.

Vyzkoušejte nezávazně
Pitch Deck LIVE

Chci se registrovat jako HOST
×