Partneři soutěže na které se budete těšit

Akce 1.6, která se bude konat v Brněnských prostorech Kiwi, má letos na své straně skvělé partnery. Mezi nimi se nachází CzechInvest, Kiwi.com, Sedláková legal, Startupkitchen a Druido. Každý z partnerů má v oblasti podnikání a start-upů své vlastní zkušenosti a přínosy, které mohou přinést pro účastníky akce.

CzechInvest je státní agentura, která pomáhá investičním projektům a podporuje vznik nových inovativních projektů. Jeho úkolem je pomoci podnikatelům a investičním projektům získat potřebné finance a přinést jim know-how pro rozvoj a růst. Díky tomu se CzechInvest stal jedním z nejdůležitějších partnerů akce 1.6.

Kiwi.com je technologická společnost, která se specializuje na vývoj online služeb pro cestování a průzkum světa. Tato společnost patří mezi největší a nejúspěšnější start-upy v České republice. Její přítomnost na akci 1.6 je neocenitelná, jelikož může nabídnout start-upům své zkušenosti z oblasti technologií a marketingu.

Sedláková legal je jedna z největších a nejznámnějších  advokátních kanceláří, která se specializuje na právo obchodních společností a start-upů. Tato firma může nabídnout své služby start-upům, kteří potřebují právní zázemí a pomoc při založení a řízení své firmy. Díky Sedláková legal mohou start-upy na akci 1.6 získat důležité informace z oblasti práva a možností právní ochrany svého projektu.

Startupkitchen je komunita podnikatelů, inovátorů a startupových nadšenců z České republiky a střední Evropy, kteří se sdružují, aby se vzájemně podporovali v rozvoji nových podnikatelských nápadů, sdílení zdrojů a navazování kontaktů.

Druido je nápojářská firma (původně Éčko) nyní rebrandované na Druido, která vyrábí vlastní zdravé energetické nápoje určené pro všechny, kteří mají ambice a chtějí dobýt svět. 

Vyzkoušejte nezávazně
Pitch Deck LIVE

Chci se registrovat jako HOST
×